Worms: Clan Wars annonsert
0

Worms: Clan Wars annonsert

jun 28 Spill.no  

Team17 har annonsert et nytt, PC eksklusivt Worms-spill, kalt Worms Clan Wars. De lover at Worms: Clan Wars vil bli få en avhengighetsdannende enspiller og flerspiller. De lover også at spillet vil ha det beste fysikksystemet du noensinne har sett i et Worms-spill.

Klaner

Noen av tingene vi kan se frem til er at i Worms: Clan Wars vil det nå være mulig å opprette eller bli med i en klan. Det vil være klan-serier på nettet der klaner kjemper om heder og ære. Team17 har også fortalt at det vil være et verktøy for å lage en helt egen logo for din klan. Her kan kreative sjeler få vist seg frem!

Noe som også blir veldig kult, er at spillet vil få en støtteapplikasjon for telefonen eller datamaskinen din. Hva dette går ut på vet vi ikke enda, men gjetter jeg riktig vil det mest sannsynlig være mulig å sjekke rangering for klanen og kommunisere innad i klanen. For de kreative sjelene vil det nå også være mulig å skape sine egne landskap!

Spillet vil ha over 200 nye objekter du har muligheten til å tilpasse slik du ønske, samt 65 våpen. Enspilleren vil ha 25 forskjellige oppdrag, i tillegg til 10 tidsbaserte oppdrag. Spillet vil også ha en ny fort-modus, hva denne går ut på vet vi ikke enda.

Kilde: Gamekicker

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.