Xbox Live fyller ti år
0

Xbox Live fyller ti år

nov 16 Spill.no  

Xbox Live fyller ti år denne uken, og Microsoft feirer jubileumet med gaver til spillerne og morsom statistikk for leserne.

Gavmildt bursdagsbarn

Siden 2002 har over 120 millioner vennskap blitt stiftet, og over 14,5 milliarder achievements har gitt spillerne svimlende 270 milliarder achievement-poeng. Microsoft selv feirer bursdagen med gaver til sine mest trofaste spillere, og mens vi her på berget må nøye oss med en avatar-hjelm dersom vi har vært medlem lenge nok, deles det i USA ut en helt egen Slim-konsoll til utplukkede heldiggriser. Dessverre er det ingen planer om et lignende PR-stunt i Europa.

Vi får trøste oss med Kinect-spillet Wreckateer, som deles ut gratis til alle, samt halv pris på Xbox Live Arcade-spillene, Bastion, Geometry Wars Evolved, Fruit Ninja, Peggle, Full House Poker og Castle Crashers.

Major Nelson har i tillegg lagt ut lydeffekten fra den aller første utgaven av Xbox, da man skiftet mellom vinduer i oppstartsmenyen. Nostalgien flommer på her, folkens.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.