Zelda-bok får egen trailer
0

Zelda-bok får egen trailer

nov 24 Spill.no  

En trailer for den engelske oversettelsen av Zelda-kompendiet Zelda: Hyrule Historia har fått egen trailer fra Dark Horse Comics.

Bommer på julaften

Den japanske utgaven av boka ble utgitt allerede sammen med The Legend of Zelda: The Skyward Sword, men oversettelser tar som kjent sin tid. Den omfattende boken byr på en haug med artig informasjon om utviklingen av spillserien, en offisiell tidslinje for spillene, samt vakre illustrasjoner av Zelda-kunstner Akira Himekawa.

Se trailer

Som vi tidligere har skrevet, er det imidlertid ikke snakk om noen lansering før jul, men først 29. januar neste år, så det blir skuffende få Zelda-bøker å finne under norske juletrær i år. Kanskje et gavekort i stedet?

Zelda: Hyrule Historia er skrevet av Shigeru Miyamoto og Eiji Aonuma, og illustrert av Akira Himekawa. Boken lanseres 29. januar 2013 i europeiske land, men noen egen norsk dato finnes foreløpig ikke.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.