Zelda-Lego oppe til vurdering
0

Zelda-Lego oppe til vurdering

mai 06 Spill.no  

Michael Inglis’ Zelda-prosjekt på Legos hjemmesider har samlet 10 000 stemmer, og er derfor oppe til vurdering for produksjon.

Enorm oppslutning

I 2007 la Inglis ut de hjemmelaget Zelda-video med Lego-figurer på YouTube, og har ikke siden klart å legge fra seg ideen. Nå, fem år senere, står Zelda-prosjektet hans på Legos CUUSOO-sider, hvor man kan sanke støtte fra andre brukere, med over 10 000 stemmer. Dette sikrer at prosjektet blir tatt opp for videre vurdering av Lego.

Her begynte det

I over ett år har Inglis slitt med å utvikle hatter, sverd og annet utstyr fra Zelda-universet, og har til og med gjort seg bryet med å designe en egen borg hvor Prinsesse Zelda er fanget. Vi er midlt sagt imponert, og krysser fingre og tær for at Nintendo finner det for godt å inngå et samarbeid med den danske leketøysprodusenten.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.