Zelda-maraton til helgen
0

Zelda-maraton til helgen

mai 04 Spill.no  

For noen måneder siden skrev vi om en gjeng spillinteresserte nordmenn som skulle pløye gjennom alle Resident Evil-spillene på en helg, med live-overføring av spillinga på nettet. Som sagt så gjort, etter nesten tre døgn med zombier klarte gutta å runde det siste spillet i serien.

Tre Zelda-spill

Nå har gjengen fra Spillegal-forumet annonsert nok et maraton. Denne gangen er det Zelda-serien som skal rundes. De har heldigvis tatt til fornuften, og har ikke inkludert hvert eneste spill i serien, i stedet fokuserer de på tre av de beste spillene, nemlig A Link to the Past, Ocarina of Time og The Wind Waker.

Zelda-maratonet markerer også et jubileum for Spillegal-gutta. Det er nemlig et år siden de hadde sitt første live-maraton, den gangen var det Final Fantasy VII som skulle rundes. I desember i fjor gjentok de bragden ved å pløye gjennom de fire Metal Gear Solid-spillene.

Maratonet starter fredag ettermiddag, og livesendinga fra spillinga kan du følge på denne linken. Gutta har i tillegg lovet konkurranser og annen underholdning gjennom hele sendinga, så er du Zelda-fan og har masse fritid førstkommende helg, kan vi varmt anbefale deg å bytte ut Skavlan og Norske Talenter med litt elitespilling i Zelda på fredag.

Her kan du følge Spillegals maratonspilling av Zelda (fra fredag ettermiddag).

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.