Zelda-spoilere fra Nintendo
0

Zelda-spoilere fra Nintendo

sep 29 Spill.no  

Nintendo har avslørt en rekke nye detaljer rundt handlingen i Legend of Zelda: Skyward Sword, og lover å komme med mer før lansering.

Spoiler-alarm

Zelda-utvikler Nintendo har besluttet å lette på sløret hva handlingen i Skyward Sword angår, og introduserer en rekke av spillets figurer. Hvis du ikke har lyst til å få handlingen i spillet spolert (og ikke forstod det allerede før du klikket på overskriften), er det nok smart å heller hoppe til traileren i slutten av saken.

– Spillet starter opp i Skyloft, en øy som befinner seg oppe blant skyene, dagen da Link skal delta i en viktig fugleridningskonkurranse. Vinneren vil få delta i en spesiell seremoni sammen med Zelda.

– Link og Zelda er barndomsvenner, og har alltid delt et spesielt bånd. Hendelser i løpet av spillets gang kommer til å gi mer dybde til forholdet deres.

– Groose er Links utpekte fiende på skolen, og spiller en sentral rolle i begynnelsen av spillet. Denne bølla er ikke bare ute etter å ødelegge Links vinnersjanser i konkurransen, men er også sjalu på Links forhold til Zelda.

– Fi er ånden til det kraftige sverdet Goddess Sword, og kommer til å bidra med nyttige råd på veien i Links eventyr, som til slutt kommer til å resultere i produksjonen av det tradisjonelle Master Sword.

– Faren til Zelda heter Gaepora, og er rektor på skolen til Link, og har stor kunnskap om Skylofts historie og legender.

Kjærlighet

Nintendo lover å dele enda mer informasjon om handlingen i Skyward Sword før lansering 18. november, og vi kommer selvfølgelig til å dele dem videre med våre kjære lesere. I mellomtiden kan du kose deg med denne spellnye traileren som går i dybden på de romantiske aspektene ved spillet.

Sjekk traileren her:

Legend of Zelda: Skyward Sword utvikles av Nintendo for Wii, og har fått lanseringsdatoen 18. november her i Norge.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.